MAXIMALE DIENSTVERLENING DOOR OPTIMAAL GEBRUIK IT MIDDELEN

In de snelle, veranderende wereld is bijblijven voor elke organisatie het devies. Organisaties die niet meebewegen, innoveren en digitaal transformeren maken, blijven onherroepelijk achter. U heeft een infrastructuur nodig, die het u mogelijk maakt uw klanten optimaal te voorzien. IT middelen kunnen daar een bijdrage in leveren. Door eenvoudig informatie kunnen raadplegen en op te slaan, door applicaties die klantgegevens koppelen en voorspellingen kunnen doen, snel en foutloos uit te rollen.

Door uw business wendbaarder te maken, kunt u tevreden klanten realiseren. Eenvoudige, betrouwbare en veilige toegang tot IT resources en applications draagt tevens bij aan efficiency en kostverlagingen. De mogelijkheden van de IT organisatie zijn nu nog vaak beperkt de infrastructuur optimaal op te schalen om uw dienstenorganisatie adequaat te ondersteunen. Dit kan beperkt IT budget zijn, maar ook gebrek aan expertise en resources binnen de organisatie. Tegelijkertijd wil het overgrote deel van uw -- in toenemende mate mobieler wordend -- personeel flexibiliteit en self-service toegang tot bedrijfsmiddelen, applicaties en gegevens.

VMware is wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en business-mobility. Onze oplossingen, gebaseerd op eigen cutting-edge virtualisatie technologie, maken voor dienstverlenende organisaties wereldwijd een nieuw IT-model mogelijk dat altijd beschikbaar, flexibel en robust is. U kunt sneller innoveren, en automatisch en veiliger elke applicatie leveren en consumeren. Uw organisatie wordt wendbaarder en sneller en daarmee wordt u in staat gesteld de beperkte IT middelen en personeel optimaal in te zetten zodat u zich volledig op uw klanten kunt richten.

Wij helpen al meer dan 600.000 organisaties wereldwijd van alle grootte en in elke sector om een digitale transformatie van hun business te realiseren. Wilt u meer weten over hoe u met industry-leading software en expertise één gemeenschappelijke cloud, toegang tot al uw applicaties en op élk device kunt realiseren? Op deze pagina komen al enkele IT beslissingnemers in de dienstensector aan het woord over hoe onze technologie wordt benut voor het realiseren van grotere klanttevredenheid. Tevens bieden wij een selectie uit VMware informatie voor de diensten sector. Voor meer informatie, bezoek onze website op www.vmware.com/nl of neem telefonisch of per email-bericht contact met ons. U kunt ook een VMware of Airwatch event of die van één van onze vele partners in de Benelux bezoeken.

VMware Nederland B.V.
Papendorp 3e verdieping
Orteliuslaan 850, Utrecht
Tel: +31 (0) 30-2849500
Website: www.vmware.com/nl
http://partnerlocator.vmware.com/
Email: beneluxmarketing@vmware.com

JOIN Experience


Novamedia maakt gebruik van software defined Networking voor een robuuste omgeving


IBM Global Technology Services over hoe VMware NSX technologie hen helpt om eindklanten in hun groei bij te staan.


Heartland Payment Systems over veilige creditcard transacties, snellere response en hogere betrouwbaarheid met behulp van VMware NSX technologie


Telefonica Telecom - VMWare Case study


Downloads

Document
Case Study Boekel De Nerée
Document
Case Study Fundaments
Document
Case Study Schuberg-Philis
Document
Case Study Trivento
Presentation
Over VMware - Company Overview