CRUCIAAL IN RETAIL IS INZICHT KLANTENGEDRAG EN VOORSPELLINGEN DOEN

Vandaag de dag, hebben retailers een flinke kluif aan de zich snel veranderende omgeving en concurrentieveld. Retailers in de straat of online, supermarkt ketens of whole-salers hoger in de keten hebben gemeen dat ze tegenwoordig zeer wendbaar moeten zijn, en snel moeten kunnen reageren op technologie-gebaseerde innovaties. Een veranderend consumenten gedrag qua shopping, zorgt voor alledaagse uitdagingen om shoppers tot kopers te converteren. In onze snelle, veranderende wereld is bijblijven voor elke organisaties het devies. Retailers die niet meebewegen, innoveren en digitaal transformeren, zullen onherroepelijk achterblijven. Er zijn talrijke voorbeelden zichtbaar, waarbij concollega's de veranderende omstandigheden niet bijhouden. Heeft u zich wel eens afgevraagd, of uw organisatie over 5 jaar nog wel bestaat?

Digitale transformatie is niet de bedreiging; het echte gevaar voor u als retailer schuilt in het uitblijven van doortastende acties. En de misvatting dat er nog tijd genoeg is om aanpassingen te doen. Traditionele retail zal digitale en OmniChannel marketing moeten omarmen. IT organisaties moeten simpelweg beter de business gaan ondersteunen en de kosten beperkt houden. Traditionele IT moet zich proactiever gaan bezighouden met innovaties in retail die in de afgelopen tijd noodgedwongen als shadow-IT projecten door andere afdelingen als business development of marketing zijn opgepakt.

Een duurzaam en productieve retail business roept om eenvoudige, betrouwbare en veilige toegang tot IT resources en applicaties. De mogelijkheden van uw IT organisatie zijn nu vaak nog te beperkt om infrastructuur optimaal op te schalen om de business adequaat te ondersteunen. Dit kan beperkt IT budget zijn, maar ook een gebrek aan expertise en resources binnen uw organisatie. Tegelijkertijd wil het overgrote deel van uw -- in toenemende mate mobieler wordend -- personeel flexibiliteit en self-service toegang tot bedrijfsmiddelen, applicaties en gegevens.

VMware is wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en business-mobility. Onze oplossingen, gebaseerd op eigen cutting-edge virtualisatie technologie, maken voor talrijke supermarkt-keten, retail en wholesale organisaties wereldwijd een nieuw IT-model mogelijk dat altijd beschikbaar, flexibel en bovendien veiliger is. U kunt zo sneller innoveren, en automatisch en veiliger elke bestaande en nieuwe applicatie leveren en consumeren. Uw organisatie wordt wendbaarder en daarmee wordt u in staat gesteld om sneller op nieuwe trends en veranderend koopgedrag te acteren. U kunt de beperkte IT middelen en personeel optimaal inzetten zodat u zich volledig op uw business en klanten kunt richten.

VMware helpt al meer dan 600.000 organisaties wereldwijd van alle grootte en in elke sector om een digitale transformatie van hun business te realiseren. Wilt u meer weten over hoe u met industry-leading software en expertise één gemeenschappelijke cloud, toegang tot al uw applicaties en op élk device kunt realiseren? Op deze pagina komen enkele beslissingnemers van onze retail klanten aan het woord over hoe onze technologie wordt benut voor het realiseren van wendbaarheid en meer shoppers. Tevens bieden wij een selectie uit VMware informatie voor uw sector.

Voor meer informatie, bezoek onze website op www.vmware.com/nl of neem telefonisch of per email-bericht contact met ons. U kunt ook een VMware of Airwatch event of die van één van onze vele partners in de Benelux bezoeken.

VMware Nederland B.V.
Papendorp 3e verdieping
Orteliuslaan 850, Utrecht
Tel: +31 (0) 30-2849500
Website: www.vmware.com/nl
http://partnerlocator.vmware.com/
Email: beneluxmarketing@vmware.com

Voor Gap Inc. draait alles om een fantastische klantbeleving


Hertz International - VMware Case study


Sprint Telecom - VMware AirWatch Case study Retail


Downloads

Document
Case Study Audionova
Presentation
Over VMware - Company Overview