EFFICIENTER EN WINSTGEVENDER MET BEHOUD VAN ONDERSCHEIDENDE KLANTWAARDE

Transport en Logistiek bedrijven leven in een wereld vol kansen maar ook talrijke uitdagingen. Een concurrerende markt, hoge kapitale investeringen, omgaan met pieken en dalen, de veiligheid waarborgen van personeel, goederen en klantgegevens, snel veranderende energieprijzen, vervuiling tegengaan en wetgeving naleven, rekening houden met wegwerkzaamheden en parkeerbeperkingen. De grootste uitdaging voor transport bedrijven op de weg, via het spoor, de lucht of het water, ongeacht vervoer van goederen, energie of passagiers, is schaalbaarheid, efficiency en automatisering in het aangaan van deze huidige en wie weet nog welke toekomstige uitdagingen.

In de snelle, veranderende wereld is bijblijven voor elke organisatie het devies. Organisaties die niet bewegen, zinvol innoveren en digitaal transformeren, blijven onherroepelijk achter. Technologische oplossingen spelen een belangrijke rol in het voorspellen van vraag en aanbod en deze informatie optimaal verwerken in de transport planning. IT helpt de betrouwbaarheid van private en publieke transport-diensten verhogen door in de noodzakelijke informatie over route informatie, bestuurders en passagiers te voorzien. Virtualisatie en Cloud worden gezien als eerste stappen naar een volledig moderne intelligente verkeersmanagement strategie. Door optimalisatie van informatie- en goederentransport, besparen logistieke organisaties tijd, geld en worden ze concurrerender.

U behoeft een infrastructuur, die het u mogelijk maakt om uw belangrijkste business doelen te realiseren: Flexibiliteit en Wendbaarheid, verdere business efficiencies realiseren, en verdere groei mogelijk te maken. En natuurlijk klanten en partners optimaal van service te voorzien. U kunt uw transport en logistieke business wendbaarder te maken, door het snel en eenvoudig raadplegen van applicaties of interne informatie en deze real-time en foutloos opslaan, klantgegevens koppelen en voorspellingen doen. Eenvoudige, betrouwbare en veilige toegang tot IT resources en applications draagt bij aan meer efficiency en kostverlagingen. Het resultaat is tevreden klanten realiseren tegen lagere kosten.

De mogelijkheden van uw IT organisatie zijn nu nog vaak beperkt om de infrastructuur optimaal op te schalen om uw dienstenorganisatie adequaat te ondersteunen. Dit kan komen door een beperkt IT budget, maar ook door een gebrek aan expertise en resources binnen uw organisatie. Tegelijkertijd is het overgrote deel van het personeel zeer mobiel en wenst het flexibiliteit en self-service toegang tot bedrijfsmiddelen, applicaties en gegevens.

VMware is wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en business-mobility. Onze oplossingen, gebaseerd op eigen cutting-edge virtualisatie technologie, maken voor dienstverlenende organisaties in de transport en logistiek sector wereldwijd een nieuw IT-model mogelijk dat altijd beschikbaar, flexibel en bovendien veiliger is. U kunt zo sneller innoveren, en automatisch en veiliger elke applicatie leveren en consumeren. Transport organisaties worden wendbaarder en sneller en daarmee wordt u in staat gesteld de beperkte IT middelen en personeel optimaal in te zetten zodat u zich volledig op uw klanten kunt richten.

Wij helpen al meer dan 600.000 organisaties wereldwijd van alle grootte en in elke sector om een digitale transformatie van hun business te realiseren. Wilt u meer weten over hoe u met industry-leading software en expertise één gemeenschappelijke cloud, toegang tot al uw applicaties en op élk device kunt realiseren? Op deze pagina komen al enkele IT beslissingnemers van onze klanten in transport en logistiek aan het woord over hoe onze technologie wordt benut voor het realiseren van grotere klanttevredenheid. Tevens bieden wij een selectie uit VMware informatie voor uw sector. Voor meer informatie, bezoek onze website op www.vmware.com/nl of neem telefonisch of per email-bericht contact met ons. U kunt ook een VMware of Airwatch event of die van één van onze vele partners in de Benelux bezoeken.

VMware Nederland B.V.
Papendorp 3e verdieping
Orteliuslaan 850, Utrecht
Tel: +31 (0) 30-2849500
Website: www.vmware.com/nl
http://partnerlocator.vmware.com/
Email: beneluxmarketing@vmware.com

BDP International, specialist in global logistics en transport realiseert een veilige digitale werkplek


Lufthansa Airlines - VMware Case study


Past events

Rembrandt Toren Amsterdam 3 May
VMware Executive Exchange Amsterdam 18 Mei

Downloads

Document
Case Study Airbus France
Document
Case Study Delhi International Airport
Document
Case Study Hertz
Presentation
Over VMware - Company Overview