DE FINANCIELE DIENSTVERLENING BIEDEN DIE UW KLANTEN VERDIENEN

In de financiële sector is de afgelopen jaren sprake van snel toenemende digitalisering. Alleen een digitale bank die naast een goed product een uitmuntende klantervaring biedt is klaar voor de toekomst. Dit impliceert het adequaat bieden van toegang tot diensten en applicaties overal, altijd en on-demand.
Innovatie door de inzet van nieuwe technologieën is noodzaak om te kunnen blijven voorzien in de behoeften van de veeleisende klant. Nu en in de toekomst. De virtualisering van klantcontacten geeft banken en verzekeraars legio nieuwe mogelijkheden om zich te onderscheiden in de klantinteractie en de customer experience, maar werpt tegelijkertijd de nodige IT uitdagingen op, rond inzet van Cloud, toegang bieden via mobile en social, integratie met legacy systemen, authenticatie, privacy en security en toepassing van Big Data.

Financiële organisaties zien zich vandaag de dag geconfronteerd met stijgende IT kosten en zijn verwikkeld in een continue strijd om kwetsbaarheden met betere beveliging tegen te gaan. Flexibiliteit, compliancy, efficiency en speed to market; allemaal cruciaal voor de continuiteit van de business. En ook wanneer het erop aan komt de concurrentie voor te zijn en te kunnen blijven inspelen op de toenemende behoeften van uw klanten.

VMware is wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en business-mobility. Onze oplossingen, gebaseerd op eigen cutting-edge virtualisatietechnologie, maken voor financiële organisaties wereldwijd een nieuw IT-model mogelijk dat altijd beschikbaar, flexibel en bovendien veiliger is. Banken en verzekeraars, maar ook handelaren, toezichthouders en neven-organisaties kunnen hierdoor sneller innoveren, en automatisch en veiliger elke applicatie leveren en consumeren. Banken worden zo wendbaarder en sneller. Uw IT omgeving wordt gesimplificeerd en u stemt klanten tevreden. Wij zijn er trots op, dat wij meer dan 600.000 organisaties wereldwijd van alle grootte en in elke sector helpen om een digitale transformatie van hun business te realiseren.

Wilt u meer weten over hoe u als financiële organisatie met industry-leading software en expertise één gemeenschappelijke cloud, toegang tot al uw applicaties en op élk device kunt realiseren? Op deze pagina komen al enkele IT beslissingnemers van klanten aan het woord over hoe onze technologie wordt benut voor het realiseren van meer wendbaarheid. Tevens bieden wij een selectie uit VMware informatie voor uw sector. Voor meer informatie, bezoek onze website op www.vmware.com/nl of neem telefonisch of per email-bericht contact met ons. U kunt ook een VMware of Airwatch event of die van één van onze vele partners in de Benelux bezoeken.

VMware Nederland B.V.
Papendorp 3e verdieping
Orteliuslaan 850, Utrecht
Tel: +31 (0) 30-2849500
Website: www.vmware.com/nl
http://partnerlocator.vmware.com/
Email: beneluxmarketing@vmware.com

Record Bank


Het innovatieve karakter van ING levert meer klantwaarde en loyaliteit op


Heartland Payment Systems over veilige creditcard transacties, snellere response en hogere betrouwbaarheid met behulp van VMware NSX technologie


WorldPay - VMware Case study Finance


Downloads

Document
Case Study KBC
Presentation
Over VMware - Company Overview