DANKZIJ IT STUDENTEN OVER DE HELE WERELD ONDERWIJS BIEDEN

De leeromgeving van vandaag wordt sterk beïnvloed door technologische mogelijkheden. De toekomst van het onderwijs zal worden gevormd door zij die zijn opgegroeid met het internet en die het idee van een levenlang leren hebben omarmd als de enige manier om je in de groeiende groep aan mondiaal talent staande te houden. Virtualisatie van data-center, Cloud of desktop technologie helpt educatie-organisaties om beter onderwijs te leveren. Technologie biedt de mogelijkheid om de fysieke grenzen aan onderwijs te slechten en faciliteren het 'altijd en overal' studeren. Dankzij IT vergroten onderwijsinstellingen de leerervaring en wordt het mogelijk om studenten onderwijs te bieden, ongeacht locatie. In Nederland of waar ook ter wereld.

Een duurzaam en effectief onderwijsmodel vraagt eenvoudige, betrouwbare en veilige toegang tot IT resources en applicaties. De mogelijkheden van IT organisaties binnen het onderwijs zijn vaak beperkt de beschikbare infrastructuur optimaal op- en naar beneden te schalen bij bijvoorbeeld een sterk veranderend aantal studenten. Dit kan beperkt IT budget zijn, maar ook gebrek aan de expertise en resources binnen de onderwijs-organisatie. Tegelijkertijd wil het overgrote deel van uw -- in toenemende mate mobieler wordend – onderwijs personeel alsook leerlingen of studenten meer flexibiliteit en self-service toegang tot school-middelen, applicaties en gegevens.

VMware is wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en business-mobility. Onze oplossingen, gebaseerd op eigen cutting-edge virtualisatietechnologie, maken voor menig organisatie in het onderwijs een nieuw IT-model mogelijk dat altijd beschikbaar, flexibel en bovendien veiliger is. Scholen en universiteiten kunnen zo sneller innoveren, en automatisch en veilig elke applicatie leveren en consumeren. Uw organisatie wordt wendbaarder en sneller en daarmee wordt u in staat gesteld de beperkte IT middelen en personeel optimaal in te zetten zodat u docenten optimaal kunt ondersteunen en het beste onderwijs kunt leveren binnen budget.

Wij helpen meer dan 600.000 organisaties wereldwijd van alle grootte en in elke sector om een digitale transformatie van hun business te realiseren. Wilt u meer weten over hoe u met industry-leading software en expertise één gemeenschappelijke cloud, toegang uw applicaties en op élk device kunt realiseren? Op deze pagina komen al enkele IT beslissingnemers van onze onderwijs-klanten aan het woord over hoe onze technologie wordt benut voor het realiseren van wendbaarheid. Tevens bieden wij een selectie VMware informatie voor uw sector.

Bezoek onze website op www.vmware.com/nl of neem telefonisch of per email-bericht contact met ons. U kunt ook een VMware of Airwatch event of die van één van onze vele partners in de Benelux bezoeken.

VMware Nederland B.V.
Papendorp 3e verdieping
Orteliuslaan 850, Utrecht
Tel: +31 (0) 30-2849500
Website: www.vmware.com/nl
http://partnerlocator.vmware.com/
Email: gerritsent@vmware.com of edebruin@vmware.com

Drenthecollege


Kempenhorstcollege


Europacollege


Fulton County Schools over hoe NSX hen helpt om de onderwijs omgeving optimaal te beveiligen


Kingston University's CIO over innovaties en disruptie in het Hoger Ondewijs


Oxford University - VMware Case study Educatie


Past events

VMware Nederland 5 June
Virtual SAN for Education Day

Downloads

Document
Case Study Kempenhorstcollege
Presentation
Over VMware - Company Overview