KLANTVERWACHTINGEN OVERTREFFEN EN FORSE GROEI REALISEREN DANKZIJ TECHNOLOGIE

Heeft u zich wel eens afgevraagd of uw organisatie over 5 jaar nog wel bestaat? In de snelle, veranderende wereld is bijblijven voor elke organisaties het devies. Bedrijven die niet mee bewegen, innoveren en digitaal transformeren, blijven onherroepelijk achter. Veel bestuurders beschouwen digitale transformatie als een risico, maar het echte gevaar schuilt in het uitblijven van doortastende acties. Het omarmen van de nieuwe applicatie-gedreven wereld, zal voor velen van U overigens gepaard moeten blijven gaan met het handhaven en blijven opereren van uw huidige IT systemen. Met die gedachte moet u uw strategie vormgeven.

Een duurzaam en productieve business, vraagt om eenvoudige, betrouwbare en veilige toegang tot IT resources en applicaties. De mogelijkheden van uw IT organisatie worden vaak beperkt om infrastructuur optimaal op te schalen om de business adequaat te ondersteunen. Dit kan de beschikbaarheid van IT budget zijn, maar ook een tekort aan expertise en resources binnen de organisatie. Tegelijkertijd wil het overgrote deel van uw -- in toenemende mate mobieler wordend -- personeel flexibiliteit en selfservice-toegang tot bedrijfsmiddelen, applicaties en gegevens.

VMware is wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en business-mobility. Onze oplossingen, gebaseerd op eigen cutting-edge virtualisatietechnologie, maken voor commerciële organisaties wereldwijd een nieuw IT-model mogelijk dat altijd beschikbaar, flexibel en bovendien veiliger is. U kunt zo sneller innoveren, en automatisch en veiliger elke applicatie leveren en consumeren. U wordt wendbaarder en sneller en daarmee in staat gesteld de beperkte IT middelen en personeel optimaal in te zetten, zodat u zich volledig op uw business en klanten kunt richten.

Wij helpen al meer dan 600.000 organisaties wereldwijd van alle grootte en in elke sector om een digitale transformatie van hun business te realiseren. Wilt u meer weten over hoe u met industry-leading software en expertise één gemeenschappelijke cloud, toegang tot al uw applicaties en op élk device kunt realiseren? Op deze pagina komen al enkele IT beslissingnemers van onze klanten aan het woord over hoe onze technologie wordt benut voor het realiseren van wendbaarheid. Voor meer informatie, bezoek onze website op www.vmware.com/nl of neem telefonisch of per email-bericht contact met ons. U kunt ook een VMware of Airwatch event of die van één van onze vele partners in de Benelux bezoeken.

VMware Nederland B.V.
Papendorp 3e verdieping
Orteliuslaan 850, Utrecht
Tel: +31 (0) 30-2849500
Website: www.vmware.com/nl
http://partnerlocator.vmware.com/
Email: beneluxmarketing@vmware.com

Novamedia maakt gebruik van software defined Networking voor een robuuste omgeving


Savvis - VMware Case study


Past events

Orteliuslaan 850, 3528 BB, Utrecht 2 May
VMware NSX: Security Experience Day
VMware office, Nederland - Orteliuslaan 850, 3528 BB, Utrecht 1 June
SDDC Partner Council - Cloud Management Platform

Downloads

Document
Case Study Premier League
Document
Case Study Capgemini
Other
Network Virtualisatie for Dummies
Presentation
Over VMware - Company Overview